Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΕΗΠ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioannina tv

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερείας Ηπείρου κ. Μαργαριτόπουλος Κων/νος για τις υγειονομικές δαπάνες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ioannina tv.

https://www.youtube.com/watch?si=uQgA9QWL014W0jTC&v=hg6s-l2RtW4&feature=youtu.be


Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Τι απαντά το Υπουργείο Οικονομικών στην επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Σας παραθέτουμε την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών στην ερώτηση που κατατέθηκε εκ μέρους του Βουλευτή Ν. Ιωαννίνων – ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Ιωάννη Τσίμαρη με θέμα την Ειδική Αποζημίωση Πυροτεχνουργών (Εκτέλεση Αποφάσεων ΣτΕ) σε συνέχεια του σχετικού εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου. 

Η Ένωση μας θα δε θα αρκεστεί σε απαντήσεις και θα συνεχίσει να αναδεικνύει τις αδικίες και τα προβλήματα που υφίστανται όλα αυτά τα χρόνια οι συνάδελφοι μας μέχρι την τελική δικαίωση. 

Αγώνας που δεν δόθηκε, ποτέ δεν χάθηκε....η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. έχει μάθει να αγωνίζεται!!!


                                                            

                                










Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Ειδική Αποζημίωση Πυροτεχνουργών (Εκτέλεση Αποφάσεων ΣτΕ) - Απάντηση του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

 

Σας παραθέτουμε την απάντηση του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ερώτηση που κατατέθηκε εκ μέρους του Βουλευτή Α΄ Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης κ. Στυλιανό Φωτόπουλο με θέμα την Ειδική Αποζημίωση Πυροτεχνουργών (Εκτέλεση Αποφάσεων ΣτΕ) σε συνέχεια του σχετικού εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου. 
Η Ένωση μας θα συνεχίσει τον δυναμικό και τίμιο αγώνα της μέχρι την τελική δικαίωση όπως έμπρακτα και με αποδείξεις κάνει συνεχώς από το 2012. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...